VIDEO

May
07

Historia dhe kultura shqiptare në pullat postare

Në Shkodër u promovua libri i katërt i studiuesit Hysen Dizdari " Arkeologjia në pullat…

me shume
Jun
29

Zeri Amerikes: Gjergj Kastrioti-Skëndrerbeu në pullat shqiptare

Studiuesi dhe koleksionisti Hysen Dizdari paraqiti përpara publikut në qytetin e Shkodrës librin e tij…

me shume
error: Mos kopjo se ngel ne klase