Zeri Amerikes: Gjergj Kastrioti-Skëndrerbeu në pullat shqiptare

Studiuesi dhe koleksionisti Hysen Dizdari paraqiti përpara publikut në qytetin e Shkodrës librin e tij album ”Gjergj Kastrioti-Skëndrerbeu në pullat shqiptare, 1913- 2017”. Libri është fryt i një hulumtimi 10-vjeçar nga ana e autorit dhe paraqitet përpara publikut në Vitin Jubilar të Skënderbeut.
Originally published at – https://www.zeriamerikes.com/a/pullat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Mos kopjo se ngel ne klase