VIDEO

May
07

Historia dhe kultura shqiptare në pullat postare

Në Shkodër u promovua libri i katërt i studiuesit Hysen Dizdari " Arkeologjia në pullat…

me shume
Sep
06

Promovohen librat për Nënën Terezë dhe Skënderbeun në pullat postare në KOSOVE

Në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës sot u promovuan librat “Gjergj Kastrioti-Skënderbeu në pullat shqiptare 1913-2017”…

me shume
Jun
29

Zeri Amerikes: Gjergj Kastrioti-Skëndrerbeu në pullat shqiptare

Studiuesi dhe koleksionisti Hysen Dizdari paraqiti përpara publikut në qytetin e Shkodrës librin e tij…

me shume
error: Mos kopjo se ngel ne klase