Historia dhe kultura shqiptare në pullat postare

Në Shkodër u promovua libri i katërt i studiuesit Hysen Dizdari ” Arkeologjia në pullat shqiptare”. Historia e pullës postare shqiptare nis me 5 maj të vitit 1913, kur qeveria e Ismail Qemalit emetoi pullën e parë postare. Që nga ajo ditë, pullat shqiptare kanë dhënë një ndihmesë të gjërë për pasqyrimin e historisë dhe kulturës kombëtare.

Burimi: www.zeriamerikes.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Mos kopjo se ngel ne klase