FTESE

Në kuadër të Vititi Mbarëkombëtar të Gjergj Kastrioti SKËNDERBEUT dhe 106 Vjetorit të Pavarësisë në ambjentet e Muzeut Kombëtar.
28 Nëntor 2018,
Ora: 11:00 
Hyrja e Lirë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Mos kopjo se ngel ne klase