Botimi i ri

Nënë Tereza Pullat Shqiptare

Botimi i ri

Gjergj Kastrioti - Skënderbeu ne Pullat Shqiptare 1913-2017

Botimi i ri

Flora dhe Fauna Detare në Pullat Shqiptare

VLERAT TURISTIKE NËNUJORE TË DETIT

ADRIATIK DHE JON.

VARIOUS PUBLICATIONS

Oct
07

{:sq}KUSHTUAR NJË VJETORIT TË NDARJES NGA JETA TË FILATELISTIT THIMI NIKA{:}{:en}IN COMMEMORATION OF THE 1ST ANNIVERSARY OF THE PHILATELIST THIMI NIKA’S DEATH{:}

{:sq}NJË  JETË  KUSHTUAR FILATELISE  SHQIPTARE KUSHTUAR NJË VJETORIT TË NDARJES NGA JETA  TË FILATELISTIT  THIMI NIKA Nga : Hysen S. Dizdari                                       Tiranë  më,07 Tetor 2019                 ----------------------------------------------------------------------------------------------------       Me datën 8 Tetor 2019  të  gjithë  filatelistët…

Aug
26

{:sq}NËNË TEREZA NË FILATELIN SHQIPTARE | Kushtuar 109 Vjetorit të Lindjes Shën Nënë Tereza{:}{:en}MOTHER TERESA IN THE ALBANIAN PHILATELY{:}

{:sq}NËNË  TEREZA,, NË  FILATELIN SHQIPTARE Kushtuar 109 Vjetorit të Lindjes Shën Nënë Tereza (26 Gusht 1910-26 Gusht 2019)                                  Nga…

Aug
02

{:sq}MBI 300.000 PULLA POSTARE KUSHTUAR Dom.NDRE MJEDA ,EMETUAR ME 17 Gusht 2016. //1 Gusht 1937 – 1 Gusht 2019{:}{:en}OVER 300,000 POSTAGE STAMPS DEDICATED TO DOM NDRE MJEDA, issued August 17, 2016.{:}

{:sq}ME RASTIN E 82 VJETORIT TË LARGIMIT NGA JETA TË DOM NDRE MJEDA Nga Hysen S. Dizdari                                            Tiranë me ,01 Gusht 2019 Antar i shoqatës Botërore të Gazetarve në Filateli/AIJP.org ---------------------------------------------------------------------------------------------- Dom Ndre Mjeda, Lindi…

Jul
20

{:sq}MISIONI-"APOLLO-11" NE FILATELIN SHQIPTARE{:}{:en}MISSION - "APOLLO-11" IN ALBANIAN FILATELY{:}

{:sq}MISIONI-,,APOLLO-11,, NE FILATELIN SHQIPTARE 20 KORRIK 1969 – 20 KORRIK 2019 50 VJETORI I ZBRITJES  NJERIU NE HENE NGA :HYSEN S.DIZDARI Sot u më 20 Korrik 2019 mbushen 50 vite  , kur  dy kozmonautët amerikanë…

Jun
25

I SJELLE SHQIPERISË TRE MEDALJE ARGJENDI NË FILATELI NË EKSPOZITËN BOTËRORE FILATELIKE - CHINA-2019

Nga Lorenc Kaçulini Kryetar i Degës të Shoqatës Filatelike të qytetit Shkodres -------------------------------------------------------------------------------------------- HYSEN DIZDARI I SJELLE SHQIPERISË TRE MEDALJE ARGJENDI NË FILATELI NË EKSPOZITËN BOTËRORE FILATELIKE - CHINA-2019 Filatelia shqiptare përfaqësohet me dinjitet në…

May
31

POSTA E MAQEDONISË VERIUT ,EMETON PULLËN POSTARE ME TITULLË...

POSTA E MAQEDONISË  VERIUT ,EMETON PULLËN  POSTARE ME TITULLË, ,,VIZITA E PARË E PAPËS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT,, Një nga lajmet më të mira që ka sot Filatelia e Ballkani , ajo Europiane…

VIDEO

May
07

Historia dhe kultura shqiptare në pullat postare

Në Shkodër u promovua libri i katërt i studiuesit Hysen Dizdari " Arkeologjia në pullat shqiptare". Historia e pullës postare shqiptare nis me 5 maj të vitit 1913, kur qeveria e Ismail Qemalit emetoi pullën…

Sep
06

Promovohen librat për Nënën Terezë dhe Skënderbeun në pullat postare në KOSOVE

Në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës sot u promovuan librat “Gjergj Kastrioti-Skënderbeu në pullat shqiptare 1913-2017” dhe “Nënë Tereza në pullat shqiptare”, të filatelistit Hysen Dizdari.

error: Mos kopjo se ngel ne klase