FILATELI

NE BIBLOTEKEN ,,MARIN BARLETI, TE QYTETIT SHKODRES NGA Z.Beqir Ndrukaj   VETERANI I FILATELISE SHKODRANE Antar i klubit Filatelik të […]
Read more
Del në dritë në prag të 105 vjetorit të pullës parë shqiptare,5 Maj 1913-5 Maj 2019, dhe është një guide […]
Read more
POSTA FRANCEZE “LA POSTE  FRANCE” EMETON PULLË  POSTARE KUSHTUR SKËNDERBEUT TË  REALIZUR NGA PIKTORI SHQIPTARE, ZAMIR MATI. Posta Franceze ,,La […]
Read more
“Me gjak, unë jam shqiptare. Me shtetësi jam indiane. Me besim unë jam një murgeshë katolike. Sipas profesionit tim unë […]
Read more
Filatelia është arti i studimit ,mbledhjes,koleksionimit ,vlersimit ,ruajtjes dhe i klasifikimit  të pullave postare ,blloqeve filatelike dhe zarfit të ditës […]
Read more
Mjetet themelore të  punës  për njohjen ,studimin dhe koleksjonimit të  pullave  në  Filateli janë: 1-LENTE ZMADHIMI Lentja e zmadhimit shërben […]
Read more
Populli shqiptarë  është  një  nga popujtë  më  të  vjetër të  Europës,flet gjuhën shqipe një  nga gjuhët më  të  vjetra në […]
Read more
Shërbimi postarë  në  botë  ka egzituar edhe para vitit 1840,por ishte pikërisht mësuesi britanik Roland Hilli i cili hodhi idenë […]
Read more
error: Mos kopjo se ngel ne klase