Botimi i ri

Nënë Tereza Pullat Shqiptare

Botimi i ri

Gjergj Kastrioti - Skënderbeu ne Pullat Shqiptare 1913-2017

Botimi i ri

Flora dhe Fauna Detare në Pullat Shqiptare

VLERAT TURISTIKE NËNUJORE TË DETIT

ADRIATIK DHE JON.

Çmime NDËRKOMBËTARE

PUBLIKIME TË NDRYSHME

May
07

PROMOVOHET LIBRI ARKEOLOGJIA NE PULLAT SHQIPTARE 1913-2018

NE BIBLOTEKEN ,,MARIN BARLETI, TE QYTETIT SHKODRES NGA Z.Beqir Ndrukaj   VETERANI I FILATELISE SHKODRANE Antar i klubit Filatelik të qytetit Shkodrës që nga vitin 1959 Antar i klubit Filatelik "THE STAMPS" MODENA-MILANO që nga…

Apr
26

LIBRI I RI “ARKEOLOGJIA NË PULLAT SHQIPTARE “

Del në dritë në prag të 105 vjetorit të pullës parë shqiptare,5 Maj 1913-5 Maj 2019, dhe është një guide e bukur turistike e vlerave kulturore dhe arkeologjike të Shqiperise  të cilat tregohen  nëpërmjet emetimit…

Apr
22

POSTA FRANCEZE "LA POSTE FRANCE EMETON PULLË POSTARE KUSHTUR SKËNDERBEUT"

POSTA FRANCEZE "LA POSTE  FRANCE" EMETON PULLË  POSTARE KUSHTUR SKËNDERBEUT TË  REALIZUR NGA PIKTORI SHQIPTARE, ZAMIR MATI. Posta Franceze ,,La Poste  France ,,për të  nderuar veprën e Heroit tonë  Kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeut ,me rastin…

Mar
02

DATA 2 MARS 1444 DUHET SHKRUHET ME SHKRONJA TË ARTA NË HISTORIN E SHQIPËRISE

NGA HYSEN S.DIZDARI      Tiranë me, 1 Mars 2019 ------------------------------------------------------------- Ja sa bukur e përshkruan Kuvendin e 2 Marsit 1443 mbajtur në Lezhë,Libri “JETËSHKRIMI I NJERËSVET TË Ç,QUAR ”Botuar në Konstance ,Rumani,në vitin 1921, f.108-114 “Fjalimi…

Feb
11

Libri Sanxhaku i Shkodres ne vitin 1614

NGA HYSEN S.DIZDARI                          Tirane me 12.02.2019 Këto ditë doli nga shtypi libri i ri i studjusit dhe Atdhetarit Prof.Lutfi Aliaj. me titulle "SANXHAKU I SHKODRES NË VITIN 1614" Libri është shkruar me vertetësi të madhe duke…

Jan
16

PULLA E RE POSTARE KUSHTUAR SKËNDERBEUT

Nga : HYSEN S.DIZDARI  Tiranë me, 16.Janar 2019 EMISIONI I PULLËS KUSHTUAR 550 VJETORIT TË  VDEKJES GJERGJ KASTRIOTIT SKËNDERBEUT EMETUAR ME 6 NËNTOR  2018 Posta shqiptare më 6 nëntor 2018 me rastin e 550 vjetorit…

VIDEO

May
07

Historia dhe kultura shqiptare në pullat postare

Në Shkodër u promovua libri i katërt i studiuesit Hysen Dizdari " Arkeologjia në pullat shqiptare". Historia e pullës postare shqiptare nis me 5 maj të vitit 1913, kur qeveria e Ismail Qemalit emetoi pullën…

Jun
29

Zeri Amerikes: Gjergj Kastrioti-Skëndrerbeu në pullat shqiptare

Studiuesi dhe koleksionisti Hysen Dizdari paraqiti përpara publikut në qytetin e Shkodrës librin e tij album ”Gjergj Kastrioti-Skëndrerbeu në pullat shqiptare, 1913- 2017”. Libri është fryt i një hulumtimi 10-vjeçar nga ana e autorit dhe…

Flag Counter
error: Mos kopjo se ngel ne klase